Deținerea unui certificat SSL nu mai este opțională!

Începând cu 1 iulie 2018, Google Chrome va începe etichetarea site-urilor fără SSL ca fiind NOT Secure!Certificatele SSL vor fi de acum un factor de influențare a poziționării în căutările organice!   În plus, certificatele SSL conferă o experiență de navigare mai bună a utilizatorilor și protecție a confidențialității ... Continuare »

8th May 2018
Noile reglementări referitoare la protecția datelor personale GDPR intră în vigoare pe 25 mai. Ce au de făcut companiile?

Să obțină consimțământul persoanelor vizate pentru fiecare scop de prelucrare în parte; Să afișeze politicile de utilizare a cookie-urilor însoțite de un banner ce trebuie să anunțe existența lor la prima accesare a site-ului; Companiile trebuie sa afișeze termenii și condițiile, prin care se detaliază modul în ... Continuare »

21st Mar 2018
Începând de la 1 martie domeniile .ro se achită anual

RoTLD - Registrul Român de domenii .ro vă informează că la data de 1 martie 2018, se va efectua tranziția către sistemul de înregistrare și mentenanță anuală pentru domeniile .ro. Începând cu data de 1 martie 2018, domeniile .ro se vor înregistra și reînnoi pe o perioadă limitată de timp, între minim 1 an și maxim 10 ani. ... Continuare »

5th Mar 2018
Operațiuni de backup

În fiecare dimineață în jurul orei 3 a.m. au loc operațiuni de backup ale serverelor.

13th Jan 2018

Powered by WHMCompleteSolution